Strefa relaksu i nauki dla studentów/pracowników PG

Projekt:
131/2019
 
Typ projektu:
Studencki
 
Koszt projektu:
100 tys. zł
 
Autor:
Joanna Niesiobędzka
 
Opis projektu
Celem jest stworzenie miejsca do pracy i relaksu dla studentów Politechniki. Projekt składa się z miejsc siedzących z możliwością podłączenia do źródła prądu i zadaszeniem w przypadku niedogodnych warunków atmosferycznych. Rozwiązanie umożliwi studentom i pracownikom uczelni na pracę na świeżym powietrzu, ponadto jest ono ekologiczne ze względu na zastosowania paneli słonecznych. Realizacja projektu wpłynie korzystnie na warunki pracy studentów/pracowników PG i przyczyni się do zagospodarowania nieużywanego terenu.

 

Realizacja projektu

Stan na październik 2019 r. - w trakcie realizacji - trwają prace z doprecyzowaniem zakresu prac, doborem urządzeń zewnętrznych oraz lokalizacji miejsca.